LEGO® Education MINDSTORMS® EV3

MINDSTORMS EV3 - reservedeler og sensorer | fspartner.no/se

LEGO® Education MINDSTORMS® EV3
for videregående skole

30 juni 2021 avslutade LEGO® Education produktionen av MINDSTORMS® EV3. Men eftersom robotarna har en lång livslängd erbjuder vi fortfarande gratis support och möjlighet att köpa delar från oss så länge de finns i lager.

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 ger gymnasieelever djup kunskap i det textbaserade programmeringsspråket Python. Python anses vara det vanligaste språket för programmeringsundervisning och används mycket för kodning inom webbutveckling.

Även om produktionen av roboten har stoppats kommer både appen och lektionsplanerna att uppdateras under de kommande två åren. Dock kommer ingen ny innehåll eller nya funktioner att utvecklas för dessa. År 2023 kommer lektionsplanerna att flyttas till avsnittet ”pensionerade produkter” på LEGO Educations webbplats.

Textbaserad programmering med Python med LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

Med LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 kan gymnasieelever nu få djup kunskap om användningsområdena för Python.

Python anses vara det vanligaste språket för programmeringsundervisning och används mycket inom webbutveckling,

Vetenskaplig och numerisk databehandling samt mjukvaruutveckling. Det är också ett viktigt språk som används vid implementering av maskininlärning (ML) och fungerar som en utmärkt grund för vidare utforskning av begrepp inom ML och artificiell intelligens (AI). Det nya programmeringsspråket EV3 Python är standard för allt EV3-material för gymnasieskolan.

Relaterte produkter